NO-NONSENSE STYLING

Mijn naam is Maité oprichtster van dit nieuwe Belgsiche merk "Atelier Maité". Je kunt wel zeggen dat ik niet "your average stylist" ben. Na het uitbouwen van mijn eigen schoenen- en kledinglijn besloot ik hierin nog een stapje verder te gaan. 

In Antwerpen volgde ik de opleiding "kleurenconsulente/styliste". Door mijn eigen ervaring in de mode wereld, studeerde ik met glans af. Mijn missie van mijn merk "onzekerheden een hak zetten" kan ik nu eindelijk doortrekken niet alleen met producten maar ook met diensten.

Ik hou van spontaniteit, plezier 'met een hoek af' en probeer in elke sessie mijn eigen insteek te geven. Maité is zeer ontwapenend wordt wel eens gezegd. And GOD I LOVE IT! 

Op dit leuke, soms kluchtige pad nodig ik u uit. Kennis op doen is één ding, die kennis inzetten en delen met u is mijn huidige stap, want alleen zo kan ik nieuwe inzichten krijgen en verder bouwen aan mijn zaak. 

Heb jij nood aan een re-styling? Een opknap beurt? Kom je net uit een scheiding? Of kan je maar geen job vinden die echt bij je past? 

HIER BEN IK. Samen met u, en volledig op maat kijken we waar voor u het schoentje wringt en past. Boek nu uw gratis in-take gesprek en laat ons samen werken aan een betere presentatie en een mooier zelfbeeld!