PERSONAL STYLING

Mijn naam is Maité, not your average styliste. Naast het opbouwen van mijn eigen schoenen- en kledinglijn koos ik ervoor om mezelf om te scholen tot styliste. Om vrouwen nog beter te kunnen helpen in de weg naar een zelfverzekerd leven.


Dit gebeurt in mijn persoonlijke, huiselijk ingerichte studio te Kortrijk. Kom ik beter tot bij u? Geen probleem. Goedlachs, spontaan, plezier 'met een hoek af' en vooral met mijn eigen insteek, wil ik u leven veranderen. Kennis opdoen is één ding, die kennis inzetten en delen met u is mijn huidige stap. 

Ik nodig u dan ook graag uit op mijn pad. 

PERSONAL SHOPPING 


We starten met een online intake gesprek. Zo kan ik zien wie jij bent, waar je precies naar opzoek bent.  Na een basis kleur en figuur analyse kan  ik stijl advies geven. 
Op basis daarvan kan je best je garderobe eens onder de loep nemen,
en alle kledingstukken er uithalen die niet goed zijn.

Zo krijg je een duidelijk overzicht van wat je hebt en wat nog ontbreekt om perfect te kunnen combineren. Daarna gaan we samen winkelen. 

Rekening houden met jouw budget uiteraard. Dit bespreken we ook op voorhand. 

Heb jij een "glam-event" voor de boeg? Een trouwfeest, een jubileum of een andere speciale gelegenheid. Dan kunnen we uiteraard hierop specifiek gaan werken.


(dit kan in ook met twee personen)

€150

PERSONAL SHOPPING + WARDROBE CHECK


We starten met een online intake gesprek. Zo kan ik aftasten, wat nodig is en welke persoonlijkheid en welke stijl je precies zoekt. Wil je professioneler voor jouw nieuwe job? Wil je meer maturiteit in jouw kleerkast?


Daarna gaan we op maat van jouw budget samen shoppen. Alvorens we shoppen neem ik een kijkje in jouw kleerkast en maken we al een eerste selectie. 


(dit kan ook met twee personen) 

€180

FIGUUR ANALYSE 


Je bekijkt jezelf dagdagelijks in de spiegel, maar ken jij jouw figuur wel echt? Door een goede, uitgebreide figuuranalyse weet jij in een mum van tijd wat nu echt bij je past. 

Geen miskopen meer, sterke punten accentueren, minder sterke verdoezelen. Je shopt vanaf dan bewuster en gerichter. 

Het dragen van stijlvolle kleding, passend bij je persoonlijkheid en je lichaamsbouw vergroot je zelfvertrouwen.


(dit kan ook in groep aangeboden worden voor jouw en jouw vriendinnen)

€85

KLEUR ANALYSE

 

Hier leer je het dragen van de juiste kleuren, die passen bij jouw en jouw unieke persoonlijkheid. Met de juiste kleuren zie je er frisser uit. Trek die lijn door en je straalt vanzelf. 

Door de ondersteuning met kleurenkaarten leer je je jezelf beter kennen, voel je jezelf beter, je leert je persoonlijkheid beter kennen. 

Achteraf ga jij naar huis met een persoonlijke kleuren "gids". 


(dit kan ook in groep aangeboden worden voor jouw en jouw vriendinnen) 

€120

FIGUUR ANALYSE + KLEURENANALYSE 


Figuur en kleuren analyse in één? De perfecte basis om snel, gerichter en juister te shoppen in de toekomst. Neem alvast ook een aantal kledingstukken mee waarover je twijfelt en ik kijk met veel plezier  wat ik voor je kan doen. 


(dit kan in groep van max.4 personen  worden aangeboden)

€190

ONLINE BOEKEN

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.