WAT IS ATELIER MAITE?

Als je Maité's leven moet vergelijken met een charmant sprookje dan lijkt Assepoester met haar glazen muiltjes het meest voor de hand liggend tafereel. 

Maar Maité is niet voorbestemd om een brave prinses in korset te worden aan de zijde van een stoffige prins. Nee, als het van onze eigenzinnige protagonist afhangt dan volgt ze nog liever een sprekend konijn de pijp in. Net zoals een nieuwsgierige Alice wil ze liever wonderlijke oorden verkennen en haar neus voor schoonheid volgen. 

Als airhostess verkende ze alle oorden in de wereld, met een open en ruime blik voor alles wat onze planeet doet draaien. Ze beseft dat dromen niet te negeren vallen en waagde de sprong naar het ondernemerschap. 

Dit is een sprookjesprinses van de 21ste eeuw die het zonder zeven dwergen weet te klaren. Maité neemt haar lot in handen en wil andere heldinnen inspireren tot meer zelfstandigheid en een eigen stijl. Knagende onzekerheden en twijfels zet Maité met haar durf een hak! 

Ze zal niet als een genadeloze hartenkoningin je kloppend orgaan stelen maar wel je adem ontnemen met haar 'vrouwen met ballen schoenen'! WATCH OUT FOR THIS GIRL ON HIGH HEELS STANDING TALL! Haar creaties zijn oogstrelend voor dames die graag hun stoute schoentjes aantrekken. Ieder paar hakken is zijn eigen naam waardig. 

Take care of these babies, cause when you wear them, they'll make you feel like a dragon slayer! 

Maité's peperkoekenhart vertaald zich in haar eigen styling/make-over studio te Kortrijk. Dappere dames die getekend zijn voor het leven door littekens, een laag zelfbeeld of gewoon van een coole "girl-power-vibe" willen genieten, zijn welkom. 

Help Maité's sprookje verwezenlijken en bouw verder aan je eigen legende in stijl, met deze magische muiltjes of jouw persoonlijke make-over.